Kiinteistöhuollon palvelut Sodankylä – Kiinteistöhuolto T. Rajaluoto Tmi

Kiinteistöhuollon 24/7 päivystys
Soita 040 729 8845!

Ota yhteyttä

Kiinteistöhuollon palvelut Sodankylässä ja Lapin alueella saat Kiinteistöhuolto T. Rajaluoto Tmi:ltä. Ammattilaistiimimme koostuu 8 reippaasta miekkosesta, joita ei hetkauta räntäsateet tai paukkuvat pakkaset. Tarjoamme reipasta ja osaavaa palvelua kaiken tyyppisille kiinteistöille. Asiakkaitamme ovat valtio, kunnat, kaupungit, taloyhtiöt ja kaikki muut laadukkaita kiinteistöhuollon palveluita kaipaavat tahot.

Kiinteistöhuollon ammattilainen Sodankylästä

Olemme toimineet alalla jo vuosia, ja meidät tunnetaankin osaavana sekä tehokkaana kiinteistöhuoltoyrityksenä. Vastaamme palvelukutsuihin nopeasti ja suoritamme rutiinitehtävät jokaisessa kohteessa tehokkaasti, ystävällisestä palveluasenteesta tinkimättä. Kokeneilla ammattilaisillamme ei mene sormi suuhun haastavimmankaan tapauksen edessä.

Päivystyspalvelumme palvelee sinua 24/7

Kiinteistöhuollon päivystyksemme toimii numerossa 040 729 8845 kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Ongelmatilanteen tullessa eteen on apu lähellä. Päivystävät ammattilaisemme ottavat tilanteen haltuun ja ongelmista selvitään kunnialla, jokaisella kerralla.

Mökkisi huollosta vastaa osaava mökkitalkkari

Etsitkö rehtiä ja luotettavaa mökkitalkkaria? Nyt löytyi kerralla se oikea! Mökin arvo säilyy, kun sitä huolletaan säännöllisesti ja paikoista pidetään huolta. Tarjoamme kattavat palvelut myös mökeille ja huviloille. Osaava mökkitalkkari pitää paikat kunnossa, vaikka et ehtisi hetkeen mökillä käymäänkään. Pitkä kokemus auttaa meitä tekemään laadukasta työtä jokaisella kerralla ja jokaisessa kohteessa. Kun kaipaat ammattitaitoista mökkitalkkaria, ota yhteyttä!