Maanrakennus Sodankylä – Kiinteistöhuolto T. Rajaluoto Tmi

Kiinteistöhuollon 24/7 päivystys
Soita 040 729 8845!

Ota yhteyttä

Maanrakennus on osa Kiinteistöhuolto T. Rajaluoto Tmi:n erikoisosaamista. Tarjoamme monipuoliset maanrakennuspalvelut Sodankylässä ja muualla Lapissa. Palvelumme kattaa salaojien, viemärien, talonpohjien, tienpohjien sekä asfaltinpohjien teot. Rautaisista ammattilaisista koostuvassa tiimissämme on vuosikymmenten kokemus myös maanrakennustöistä.

Talojen pohjatyöt Lapin läänin alueella

Olemme toteuttaneet satoja kohteita toimintavuosiemme aikana ja tarjoammekin osaamista sekä kokemusta talojen pohjatöiden tekoon. Talon pohjan teko on yksi talonrakennuksen kriittisimmistä vaiheista, sillä pohjan on kannateltava taloa sen koko elinkaaren ajan. Otamme töissä aina huomioon tontin maaperän laadun ja rakennamme vakaan pohjan maaperän koostumuksen mukaan. Toteutamme jokaisen kohteen huolellisesti, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

Teiden ja asfalttien pohjustustyöt ammattilaiselta

Olemme toteuttaneet myös lukuisia teiden pohjustuksia ja asfaltoinnin pohjatöitä. Tien käyttöikä riippuu paljon myös oikein tehdyistä pohjatöistä. Huolimattomasti tehty pohja aiheuttaa jatkossa ongelmia mm. kuoppien muodossa ja korjaus on aina kallista. Tien pohja kannattaa tehdä kerralla kuntoon ja silloin kannattaa luottaa kokeneisiin ammattilaisiin. Ota siis yhteyttä meihin!

Salaojituksien ja viemärien kaivuut Sodankylän seudulla

Teemme myös salaojitukset ja viemärien kaivuut Sodankylän alueella. Salaojissa on erityisen tärkeää tehdä työ huolellisesti, jotta vesi saadaan johdettua tehokkaasti pois rakennuksen perustuksista. Teemme myös viemärien kaivuut satojen kohteiden kokemuksella. Kysy lisää!

Laadukas kalusto ja kokeneet ammattilaiset

Maanrakennuksen ammattilaisillamme on monien vuosien kokemus maanrakennuksesta. Satojen kohteiden toteutus tuo varmuutta ja tehokkuutta kaikkiin maanrakennustöihin. Olemme halunneet antaa tekijöille myös laadukkaat työvälineet ja olemme panostaneet laadukkaaseen kalustoon. Maanrakennuskoneemme ja traktorikaivuri edustavatkin alan korkeimpia standardeja.